PROJECT LIGHT
Новости в сфере проекционной рекламы

Проекция для кафе «DOZA». Гобо проектор на 60W

Гобо-проектор дозволяє проектувати зображення практично на будь-яку поверхню: тротуар, фасад будівлі, підлогу, стелю і тд.  Така проекція може бути розміщена як в приміщенні, так і на вулиці.
 ⠀
 Давайте розглянемо декілька параметрів гобо-проекторів, які можуть вплинути на ваш вибір.
 ⠀
 ✅ Вологозахист
 Цей параметр має сенс, якщо ви вирішили розмістити гобо-проектор на вулиці.  У вуличних проекторах додається вологозахист на блоки живлення і спеціальні силіконові ущільнювачі.  Звичайно, такі гобо-проектори можна використовувати і в приміщенні, але коштують вони дорожче.
 ⠀
 ✅ Яскравість і дальність зображення
 Яскравість зображення залежить від потужності проектора і відстані між проектором і поверхнею для проекції.  Кожен метр відстані дає приріст проекції в 30 см. Простіше кажучи, чим більше відстань, тим більше розмір зображення.
 ⠀
 ✅ Функція обертання
 Тут необхідно звернути увагу на мету розміщення проектора.  Якщо це привернення уваги, тоді функція обертання зображення створить кращий ефект.  Рух завжди привертає більше, ніж статичні зображення.
 Тоді статичне зображення неефективно?  Ні.  Якщо стоїть мета - вказати напрямок до закладу.  В цьому випадку, варто розглянути проектор зі статичної проекцією.