Наклейка на пол

5040,00
Просто використовуйте свою підлогу як рекламний простір. Наші підлогові наклейки відразу зімітні та ефективні. Вони характеризуються високою стійкістю до подряпин та ультрафіолетового випромінювання. Вони також стійкі до ковзання (відповідно до R9 DIN 51130). Залежно від використання, вони можуть прослужити до двох років. У приміщенні вони підходять для плитки, дерев'яної підлоги, ламінату, підлоги з ПВХ і т. д. і можуть бути видалені з більшості поверхонь, не залишаючи слідів.

Реклама та комунікація безпосередньо в торговому залі за допомогою підлогових наклейок. Поверхні підлоги є оптимальною основою розміщення рекламних повідомлень. Підлогові наклейки сприймаються швидко і безпосередньо і тому є оригінальною і ефективною платформою для донесення повідомлень до вашої цільової групи. Наклейки для підлоги є плівками ПВХ з піско-тисненою поверхнею, на яких надруковані мотиви або рекламні повідомлення. Вони забезпечують прямий зв'язок та інформацію в місцях продажу і, отже, є ефективним рекламним носієм.

Підлогова реклама за допомогою клейких плівок – нескладна та ефективна.
Наклейки для підлоги використовуються для рекламних заходів і рекламних кампаній різного роду. Їх можна використовувати всередині приміщень і представляти різні програми є практичними рекламними носіями, їх перевага полягає в їх широкому охопленні. Їх можна використовувати для різних підлог, незалежно від того, лінолеум це, паркет або плитка. У нас ви можете придбати наклейки для підлоги найрізноманітнішої форми: від круглої до квадратної або довільної форми. Ми забезпечимо рекламу для підлоги будь-яким мотивом: від індивідуального логотипу до рекламного повідомлення. Клейкі плівки часто символізують слід і, таким чином, є оригінальним покажчиком і вказують конкретні області дії.

Маленький відбиток, великий ефект - внутрішня реклама для підлоги.
Як фахівці з наклейок та етикеток різного дизайну, ми пропонуємо вам високоякісні та довговічні плівки для підлоги, придатні для різних поверхонь, як гладких, так і нерівних. Наклейки займають зовсім небагато часу, етикетки можна видалити швидко та без слідів, а також вони не ковзають згідно DINR9.
Наклейки для підлоги розраховані на температуру від - 40° до + 80°С. Використовуйте стійкі до подряпин наклейки для короткострокових рекламних акцій та охопіть широку цільову групу за допомогою одного простого заходу. Плівки легко витримують навіть високі навантаження. Використовуйте їх для позначення ступнів або стріл або для швидкого нагадування про обережність, наприклад, до приймальних банків та офісів. Наклейки абсолютно міцно та надійно тримаються на гладкій підлозі та не ковзають за стандартом DIN R9.

Якісна обробка найкращих матеріалів для наших підлогових наклейок
Підлога – це часто недооцінюваний і тому рекламний простір, що не використовується. Скористайтеся простим способом проведення маркетингових кампаній та швидкого залучення клієнтів. За допомогою підлогових наклейок ви зможете вміло оформити будь-яку територію та ефективно привернути увагу до ваших пропозицій та товарів. М'яка ПВХ-плівка з матеріалу Power Jet Floorprint R9 покрита високоякісним поліакрилатним клеєм, що відрізняється чудовою адгезією. Наклейки часто використовуються для реклами на підлозі в магазинах або для спілкування в громадських місцях, коли покупців непомітно просять дотримуватись дистанції. Наклейки для підлоги можна використовувати для різних підлог, наприклад. Б. Плитка, паркет або лінолеум, але також підходять для приклеювання до грубіших матеріалів, таких як бетон, гіпсокартон або дерево.

Високоякісні клейкі плівки для будь-якого застосування – відкрийте наш асортимент!
Щоб використовувати різні внутрішні підлоги як практичний рекламний простір, просто використовуйте наші міцні та довговічні наклейки для підлоги. Ми пропонуємо їх вам у будь-якій формі та можемо надати індивідуальний друк на запит. Незалежно від того, гладка це поверхня або шорстка поверхня: наші наклейки для підлоги можуть використовуватися для різних цілей і є креативною формою реклами та комунікації. Крім наклейок для підлоги, ви можете придбати безліч інших клейких плівок для різних цілей. сфери застосування в нашому інтернет-магазині. На додаток до наших наклейок для верхнього поверху ми також пропонуємо довговічні клейкі плівки для асфальту, фасадні наклейки або наклейки преміум-класу. Використовуйте перевірений та універсальний засіб реклами для своїх рекламних та маркетингових цілей або просто як вивіска. Якщо ви хочете дізнатися більше про наші продукти та послуги в галузі цифрового друку, зв'яжіться з нами.