ПЕРСОНАЖНА 3D АНІМАЦІЯ

018
6000,00
 Причому це можуть бути не тільки людиноподібні персонажі, а й тварини, а також звичайні навколишні предмети. Для того, щоб створити такий ролик або фільм, потрібно спочатку створити ескізи персонажів, потім зробити їхнє тривимірне втілення, далі зробити проби їх руху та міміки. Потім вже лише на основі сценарію створити рекламний ролик. За допомогою такої анімації товар чи послуги доносяться до потенційного клієнта ефективніше. Ви можете замовити у нас будь-який варіант даної анімації як для трансляції на голографічних вентиляторах, так і для інших своїх цілей та потреб.

1) Підготовка до роботи.
Надається ескіз бажаного персонажа (малюнок від руки, референсні зображення), колірне рішення, гама. Визначаються рухи персонажа, що з ним відбувається, визначаються його пози. За цими матеріалами створюється чорнова 3D модель, потім затверджується.

2) # nbsp; Безпосереднє моделювання об'єкта з накладенням структури.
Після затвердження, модель опрацьовується детальніше. Створюється скелет (риг), узгоджується скелет та модель (скін), створюється розгортка UVW координат, згідно з якою відбувається процес натягування текстури на модель (меппінг). Персонаж готовий до анімації.

3) Проста анімація.
Персонаж знаходиться в режимі очікування (idle), може робити будь-які прості рухи кінцівками, головою, моргають очі тощо.
4) Складна анімація.
Персонаж танцює, робить сальто, стрибає, повертається дома.